maanantai 25. helmikuuta 2013

back in business (ja vilttejä)

Blogin puolella on pidetty pitkää hiljaiseloa koko helmikuun, mutta täällä ollaan taas! Ensimmäiset auringonsäteet saivat ihmeitä aikaan, sillä yhtäkkiä kaikki rupesi taas innostamaan, kun koko alkuvuoden on menty jossain harmaassa sumussa. Ihmeen paljon vaikuttaa kyllä vireystilaan se, että on koko ajan pimeätä.. Mutta on tässä kuussa jotain tehtykin - nimittäin muutettu! Nyt tapahtui siis se kauan odotettu muuttomme pois opiskelija-asunnosta ihan "oikeaan" asuntoon. 

Olemme tosin tällä hetkellä vuokralla valmiiksi kalustetussa asunnossa, mutta koska asunto on kalustettu hyvin lähelle omaa mieltymystä, on tästä tullut muutamassa viikossa ihan koti! Kovin paljoa tätä ei voi sisustaa, sillä esim. seiniin emme viitsi porata reikiä, ja toisaalta edes viitsi ostaa tänne vielä paljoa, sillä tarkoituksenamme olisi tosiaan ostaa oma asunto vielä tänä vuonna, ja kaiken sisustuksellisen pitäisi siis sopia sinnekin. Mutta jotain pientähän nyt aina voi...! ;)

Ensimmäisenä ostoslistalla oli viltti ja päiväpeitto, joista haaveilin jo aiemmin täällä. Linkin takaa löytyy mm. aivan ihanat Ratzerin, Ferm Livingin ja Pia Wallenin tuotteet. Ja näistä yksi lähti jo tilaukseen heti kun muutto varmistui! Laitan tästä kuvia kun saapuu perille. Vaikka tilaamani peitto on juuri se, jonka kotiimme halusin (ja haluan edelleen), löytyy valikoimaa huomattavasti enemmänkin. Esimerkiksi nämä pehmeydet:
Kuvasta löytyy
- Klippan Yllefabrik Polka, musta, 62€
- Klippan Yllefabrik Polka, harmaa, 62€
- Klippan Yllefabrik Rutger, 159€
- Klippan Yllefabrik Mosaik, 62€ 

- Pentik Evita, vaaleanharmaa, 79€
- Pentik Evita, tummanharmaa, 79€
- Pentik Aurora, valkoinen, 69€
- Pentik Aurora, musta, 69€

- Design House Stockholm, tummanharmaa, 162€
- Design House Stockholm, vaaleanharmaa, 162€
- Hay Mega Dot, harmaa, 135€
- Hay Wave, harmaa

Aika samoissa sävyissä mennään taas, eli mustaa, valkoista ja harmaata - mutta nämä ovat hyvin turvalliset vaihtoehdot myös tulevaisuutta ajatellen. Tosin pitäisiköhän meillä silti olla kaksi torkkupeittoa sohvalla..? Varsinkin Polka ja Mosaik houkuttelisivat kovasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti