maanantai 14. tammikuuta 2013

sulkakorut

Hei taas tauon jälkeen! Meillä on alkanut jo muuttohulinat, sillä muutamme kahden viikon päästä. Tavaraa menee laatikoihin ja samalla pitää päättää, mitä pidetään ja mitä lähtee myyntiin. Tälläkin hetkellä huuto.netissä on yli 100 kohdettani myynnissä.. Mutta silti jotain tulee aina kotiinkin päin, ja nyt esittelenkin pari ihanuutta, joita sain pikkuveljeltäni joululahjaksi - nimittäin sulkakoruja! Ihastuin jostain syystä sulkakoruihin, joita ei ole tehty sulista. Sulka kuviona huokuu jotenkin keveyttä, mutta kun materiaali on aivan jotain muuta, ei korusta tule kuitenkaan liian intiaanilook. Seuraavassa muutamia kauniita malleja:


- Annielina: Sulka-kaulakoru, korkeus 9.5 cm, lyijykynäpiirros muovilla
- Kaipaus: Sulka, korkeus 6.5 cm, materiaali hopeoitu keramiikka, design Paola Suhonen, hinta 29.50€
- Merry Go Round: Dancing Barefoot -riipus, korkeus 8 cm, materiaali akryyli/peili, hinta 18€
- Merry Go Round: Dancing Barefoot -korvakorut, korkeus 4 cm, materiaali akryyli/hopea, hinta 15€
 - Nouseva Myrsky: Musta lintu -korvakorut, materiaali vanha pyöränkumi, hinta 16.50€

Minä sain siis noista edellisistä tuon Dancing Barefoot -riipuksen peilinä (vaihtoehtovärejä löytyy myös) sekä Musta lintu -korvakorut. Nuo korvakorut eivät ole todellisuudessa ihan noin pulskat kuin kuvassa, vaan aika paljon kapeammat, mutta tykkään niistä silti! Molemmat korut ovat riippuneet päälläni jo useampana päivänä, jotenkin tuntuu että ne voi yhdistää ihan mihin vain. Sopivat töihinkin, sillä ovat hillityn värinsä puolesta siistit, mutta silti jotenkin leikkisät.


- Madam BC: Sulkakaulakoru
- Finlayson: Sulkakoru

Jos ruudun takana piilee DIY-ihmisiä, niin sulkakorun tekeminen oikeilla sulilla tai ilman ei ole sekään vaikeaa! Yllä kaksi esimerkkiä Madam BC:n nahkaisesta sekä Finalysonin paperisesta sulkakorusta. Hauskoja nämäkin, eikä ohjeiden (löytyy linkeistä) mukaan ollenkaan vaikeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti