torstai 3. tammikuuta 2013

kalevala korun joulukoristeet

Hei taas! Ja hyvää uutta vuotta 2013! Tässä onkin ollut pitkä tauko edellisten postausten jälkeen, sillä olen pitänyt täysin vapaata kaikesta ja vain joululomaillut ja rentoutunut. Joulukuussa tulikin tiuhaan tahtiin kirjoituksia, josta nyt meno ehkä vähän normalisoituu. Vaikka joulu menikin jo (ja ihanasti menikin!), niin kirjoittelempa vielä vähän jouluaiheesta - nimittäin Kalevala Korun joulukoristeista, joista uusin (2012 Havu) löytyi yhdestä saamastani paketista.


Täytyy myöntää, että en ollut aikaisemmin edes tiennyt tällaisen joulukuusenkoristesarjan olemassaolostakaan, ja paketti tuli minulle täysin yllätyksenä - joskin mieluisana sellaisena. Kalevala Korun joulukoristesarjaan tulee joka vuosi uusi joulukoriste, johon on painettu vuosileima. Näitä tulee myyntiin vain rajoitettu erä, ja ovat sen vuoksi keräilykappaleita. Itse koriste on valmistettu pronssista ja lasista, ja sen on suunnitellut Marja Arola.


Tästä innostuneena lähdinkin heti etsimään sarjan vanhempia malleja. Nettikaupoista kyseiset olivat jo loppuneet, mutta huutokauposta näitä löytyi vielä useita. Siispä sinne! Tarkoituksenani ei kuitenkaa ollut käydä heti hamstraamassa kaikkia vuodesta 2005 ilmeistyneitä malleja, vaan ainoastaan muutama oma lempparini tämänvuotisen kaveriksi. Suosikeikseni päätyi 2011 Juhlan Aika (ylempi kuva) sekä 2008 Sointi ja 2010 Lapin Taika (alempi kuva). Nyt vain odottelen näitä postista, josko ehtisivät vielä ennen kuin kuusi pitää laittaa taas pakettiin..

[Kuvat linkeistä]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti