lauantai 20. lokakuuta 2012

elämä on seikkailu

Täällä häärää nimen mukaisesti innostuva unohtelija, 26-vuotias pääkaupunkiseutulainen (onko se sana?) nainen. Oman blogin idea lähti ensinnäkin siitä, että innostun vähän väliä suunnattomasti kaikenlaisista vaihtelevista asioista sisustuksesta luonnontuotteisiin ja ruoasta designiin, ja tarvitsisin jonkun muistitaulun purkaakseni näitä kaikkia innostusideoita. Muistitaulu tulisi tarpeeseen myös siinä suhteessa, että olen ehdottoman taitava unohtamaan ja unohtelemaan asioita, josko niiden ylös kirjoittaminen auttaisi vähän! Katsotaan siis miten tämän bloggaamisen käy :)

Samalla kun surffailin tarkistaakseni, ettei blogin nimeä ole varattu, löysin namasten sivun. En varsinaisesti tutustunut sivuun ja sen tarkoituksiin sen syvemmin, joskin se ilmoittaa olevansa Elämäntaidon valmennusakatemia. Joka tapauksessa sen Enneagrammista ("toimiva avain itsetuntemukseen ja muiden ymmärtämiseen") löysin kuvauksen Innostuvasta Suunnittelijasta, joka ei sekään mene pahasti metsään.


Tässä muutama omalta tuntuva poiminta:
"Seiskat nauttivat uusista ideoista, ihmisistä ja seikkailuista."
"Seiskat pursuavat innostunutta energiaa, ideoita ja uusia suunnitelmia."
"Seiska on nopea liikkeissään ja keräilee mielellään uusia kokemuksia ja seikkailuja."
"Seiska pyrkii tekemään elämästään mielenkiintoista ja on yleensä hyvä luomaan ympärilleen iloista mieltä ja energistä tunnelmaa."

Tietenkään kaikki sivun kuvaukset eivät pidä paikkaansa, mutta mielenkiinoista asiaa silti - kannattaa käydä kurkkaamassa josko sielä tunnistaisi itsensä tai vaikka joitakin kavereitansa!

(Kuva ja kuvaukset täältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti