keskiviikko 24. lokakuuta 2012

minihalloween

Kävimme eilen erään kaveripariskunnan karkki ja kepponen -tupareissa, vaikka ihan vielä ei halloween ollutkaan. Mutta en moiti, sillä meidän takia näitä juhlia itse asiassa aikaistettiinkin, kun varsinainen pyhäinpäivä on meillä jo varattu muille juhlille (niistä myöhemmin..). Vaikka tuparit olivatkin halloween-teemalla, eivät ne silti olleet naamiaiset. Minua kuitenkin kutkutti ajatus laittaa jotain teemaan liittyvää päälle, jotain pientä ja helppoa tehdä itse, mutta ei kuitenkaan mikään naamiaisasu.

Pikaisen kaappien koluamisen jälkeen päätin tehdä meille kurpitsapäähineet - poikaystävälleni hatun ja itselleni hiuskoristeen. Täysin oranssia paperia (saati itse asiassa vaatetustakaan!) en löytänyt, mutta vaalean ruskea sai nyt kelvata. Siitä vaan pahville kurpitsoja hahmottelemaan ja tässä tulos:  


Poikakurpitsa on kiinnitetty hakaneulalla kaapista löytyneen oranssin mainoslippiksen lipan päälle, kun taas rusetilla somistettu tyttökurpitsa löysi tiensä pinnikiinnityksellä päähäni. Kokonaisuuteen lisättiin vielä kuvassa näkyvä raidallinen kaulahuivi ja poikaystävälleni oranssi kauluspaita. Ei meistä siis ihan kurpitsoja tullut, mutta vähän kuitenkin - ja aika helpolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti