keskiviikko 31. lokakuuta 2012

vierailu fazerille

Suklaaähky! Sen siitä saa kun menee käymään Fazerin tehtaalla.. Olin siis järjestänyt työpaikkamme nuorille vierailun Fazerin suklaatehtaalle Vantaalle. Olin jo aiemmin järjestelly samanlaisia vierailuja opiskelijaryhmille, ja kun tuli puhetta halusta käydä jossain exursiolla tälläkin porukalla, ehdotin tietenkin heti ensimmäisenä suklaatehdasta :)


Fazer on vielä loistopaikka vierailulle, sillä sen lisäksi että kaikki tietävät ja yleensä pitävät valmistajan suklaasta, on vierailu järjestäjän puolesta helppo varata ja organisoida. Ainoa mitä tarvitsee tehdä, on soittaa Fazerilan vierailumarkkinointiin ja varata sopiva aika. Pienin sisään otettava ryhmäkoko on 10, joten ihan parin kaverin kanssa ei voi lähteä, mutta muuten ei ole juurikaan rajoituksia. Toki se, että vierailuajat ovat vain päivisin esittelijöiden työaikana, rajoitti hieman osallistujia puoleltamme, sillä se yllättäen on myös meidän työaikaa. Mutta onneksi onnistuimme saamaan iltapäiväajan, jolloin tunteja ei tarvinnut tehdä niin paljon sisään..

Vierailu kesti noin puolitoista tuntia, johon sisältyi yleisesittelyä yrityksestä, sen historiasta ja tuottesta videoin sekä kierros käytävällä, jossa esiteltiin samoja asioita konkreettisemmin kuvin ja esinein. Suuri harmi oli, että itse tehtaalle ei enää pääse! Tämä on tietenkin ihan ymmärrettävää hygieniasyistä, mutta se kun oli se kaikkein mielenkiintoisin osa aikaisemmista vierailuista.. Onneksi maistelupistettä ei kuitenkaan ollut viety pois :) Yllättävän vähän sitä pystyy syömään suklaata kerralla, vaikka parhaansa tekisi! Maistelujen jälkeen lähes kaikki olivat onnistuneesti hankkineet itselleen orastavan pahoinvoinnin, mutta suuntasimme silti vielä tehtaanmyymälään tekemään tuiki tarpeellisia ostoksia, vaikka maha sanoikin jo jotain muuta.


Itselleni tarttui mukaan seuraavat laatikot:
1. Geisha Dark (tumma suklaakonvehti, jossa Geishan hasselpähkinätäytettä)
2. Pätkis (patukasta tuttu minitryffeli konvehtina) sekä
3. Vadelma- ja sitruunasuklaakonvehteja (niin ikäänä patukoista tutut jogurttimaut konvehteina).
Muiden suosikkina oli lisäksi
4. Liqueur Fills Mixers (Kir, Strawberry-Margarita sekä Finest Herbs liköörikonvehdit).

Nämä olivat kaikki ihan uutuusmakuja (tai tuttuja makuja uusissa kääreissä), ja kaikki aivan ihania! Kyllä se Fazer vaan osaa.

Kuvat ja tuotetiedot täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti