Tälle syksylle ravintolan keittiön tyyli on "Baja California”, eli californialaista rentoa ruokaa mexicotwistillä. Brunssissa se tarkoitti sitä, että kylmästä alkupalapöydästä löytyi quacamolea ja papumuhennosta (tosin maissilastujen tilalla oli mininäkkäreitä?), kreikkalaista salaattia, vihersalaattia, pastasalaattia, salamivartaita, fetaa ja erilaisia hedelmiä. Lisäksi oli jotain muuta, mutta koska annosten vieressä ei ollut esittelykylttejä ollenkaan, en ole ihan varma mitä ne olivat.. Seurueemme piti valikoimaa hieman erikoisena, mikä toisaalta voidaan laskea paikan eduksi, ja/mutta erittäin hyvänä ja hyvin meksikolaiseen teemaan sopivana.
Pääruokapöytä sen sijaan sisälsi ranskalaisia, nakkeja, pekonia ja kananmunia - liekö tämä nyt sitten ollut se californialainen osuus..? Minusta tämä muistutti vähän ruotsinlaivojen buffetien lastenpöytää, mutta miehille nämä herkut upposivat pikavauhtia, ja mikseivät olisi :) Jälkkäripöydästä löytyi vielä kahta erilaista suklaakakkua (ilmeisesti Kakkugalleriasta) sekä marja-jogurttirahkaa, nam! Ei ehkä niin teeman mukaista, mutta herkullista yhtä kaikki.
Itse otettuja kuvia reissulta 0, kun unohtui se kameran akku ladata.. Sen sijaan nämä kuvat lainattu täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti