maanantai 22. lokakuuta 2012

tanssipelaamista

Tämän illan ohjelma koostui hieman erilaisesta toiminnasta, sillä minulle ja muutamalle työkaverilleni tuli tilaisuus mennä kokeilemaan tanssipelaamista lajin Suomen mestarin johdolla. Nyt ei siis ollut kyse ihan vaan kotikutoisesta matolla pomppimisesta, vaan meidät vietiin eräänlaiseen äänieristettyyn varastotilaan, jossa tämä yllättävänkin iso tanssipelilaite oli. Siis sellainen joita on Tennispalatsissa.

Aluksi saimme pikakoulutuksen siitä, mitä alustalla ylipäätänsä pitää tehdä ja muutamia vinkkejä aloittelijoiden virheiden välttämiseen. Sitten päästiinkin itse pelaamaan - ja voi vitsi se oli hauskaa! Aloitimme kaikki ihan kiltisti easy-tasosta, mutta kolmen tunnin paahtamisen jälkeen pääsin yhden helpon medium-tasonkin läpi, tosin hikeä valuvana ja muutaman kerran alustalta melkein tipahtaneena.

Tietenkin pyysimme ammattilaista näyttämään taitonsa lajissa ja siinä olikin katsomista :) Me vain jumituimme suu auki tuijottamaan, kun nuolet vilisivät silmissä ja jalat liikkuivat nopeammin kuin mitä katse ehti perään. Vertailukohteena sanottakoon, että vaikeustasoja on noin 20, joista me muut liikuimme tasoilla 2-5 ja esittelijämme veteli tasolla 16. Kyllä se ihan urheilusta kävi.


Yllä oleva kuva ei suinkaan ole kyseisestä tilasta, sillä siellä oli sen verran pimeätä ettei kuvista saa juurikaan selvää. Sen sijaan youtubesta kannattaa käydä kattomassa videoita, joita löytyy mm. tämän kaverimme lempinimellä hippaheikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti