perjantai 30. marraskuuta 2012

heijastimia

Hih, sain tällä viikolla oikein kehut bussikuskilta, kun oli pukeutunut valtavirrasta poikkevasti vaaleaan takkiin ja heijastimeen. Hän valitteli, kun kaikki ovat heti talven tultua niin mustia ja tummia, eivätkä kävelijät usein valitettavasti itse ymmärrä ollenkaan, etteivät he näy muille. Jalankulkijana on niin helppo nähdä autojen valot, mutta on totta, että auton ratissa, varsinkin pimeässä tai lumipyryssä, on ihan mahdotonta nähdä heitä ennen, kuin he ovat ihan kohdalla, parhaimmassa tapauksessa pomppimassa tien yli.

Kuva täältä

Noh, tästä pienestä kehusta innostuneena päätinkin sitten keräillä tänne niitä heijastimia, joilla voi helposti - ja nykyään tyylikkäästikin! - estää tällaisia vaaratilanteita syntymästä.


Kuvassa siis järjestyksessä:
- Eero Aarnion Doggy (13,00€)
- Eero Aarnion Pony (12,00€)
- Elina Aallon Tuplasulka (13,95€)
- Unicefin Ukko

- Aarikan Unto (10,50€)
- Aarikan Lumi (10,50€)
- Kungsin Birdie Vallilan kuosilla (7,90€)

- Saara Renvallin Kukka (35,00€)
- Marimekon Unikko (8,50€)

Minusta tuo Kukka-heijastin on ihana, ja niitä saakin useassa eri värissä, mutta ongelmana on se, että sitä ei saa roikkumaan mistään. Noin tiiviisti kiinnitettynä en ole ihan varma, että heijastin varmasti näkyisi joka suuntaan. Tämän sijaan meille hankittiinkin heti jo tuo Birdie sekä Doggy, ihanaisia molemmat! Nyt pitäisi ehkä hankkia vielä pari lisää, jotta kaikissa takeissa olisi jo valmiiksi heijastin, eikä tarvitsisi muistaa aina vaihtaa takista takkiin. Ja on näistä kehujakin jo tullut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti