lauantai 1. joulukuuta 2012

-1- joulukalenteri

Ensimmäinen päivä joulukuuta! Ja tästä lähtee blogin joulukalenteri liikkeelle. Minä olen muuten ihan kokonaan unohtanut avata ensimmäisen luukun "varsinaisesta" joulukalenteristani! Pitääpä tehdä se heti tämän jälkeen.. Mutta jos joku sen sijaan on kokonaan unohtanut hankkia sen joulukalenterin, niin vielä ehtii! Ja tässäpä niistä pieni kooste valinnanvaikeutta helpottamaan:

Jos itse tekeminen innostaa, niin joulukalenterinhan voi pistää kasaan vaikka miten. Perinteinen kuvakalenteri onnistuu niin kuvia liimaamalla kuin piirtämälläkin, jos sellainen taito on hallussa. Tavarakalenterin taas saa aikaan tulitikkulaatikoista, kirjekuorista, paperipusseista, askartelulaatikoista kuin muffinivuoastakin :)


Jos kotiinsa haluaa jotain hieman designimpää, niin tässäpä hyviä vaihtoehtoja: ferm living, by nord sekä design life


Herkkusuille on totta kai laajaakin laajempi valikoima ulkomaisia suklaakalentereja kinderistä M&M:ään, mutta koska minä olen enemmän kotimaisten herkkujen ystävä, on tähänkin poimittu Fazerin ja Halvan taidonnäytteitä joulukalentereista:


Lopuksi vielä jotain muuta, eli perinteinen partiolaisten joulukalenteri sekä veikkauksen joulukalenteri:


Mihinkäs minä sitten päädyin? Koska tällä hetkellä meillä on enemmänkin tavarasta eroonhankkiutumisprosessi meneillään, ei tavarajoulukalenteri tullut kyseeseen. Samaan kategoriaan meni myös suklaakalenterit, sillä noh, söisin ne kaikki kuitenkin, eikä tarvitsisi. Mutta veikkauksen joulukalenteri it is! En varmaan koskaan ole sieltä mitään voittanut, mutta toivossa (ja jännityksessä) on hyvä elää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti