keskiviikko 12. joulukuuta 2012

-12- kynttilänjalkoja I

Iltasia jälleen! Tällä hetkellä olisi ihanaa vain kääriytyä viltin lämpöön sohvannurkkaan, laittaa glögiä lämpenemään, sytyttää kynttilöitä ja rentoutua. Vaan ensin tulee tehdä joulukortit valmiiksi, joten löhöily jää nyt illemmalle. Mutta silti voi sytyttää kynttilöitä ja nauttia tunnelmasta! Meillä on kynttilänjalat aika sekalaista sakkia, hankittu joskus heräteostoksina Tiimarista. Jossain vaiheessa voisikin hankkia oikein kauniit kynttilänjalat niin kruunukynttilöille, pöytäkynttilöille kuin tuikuillekin. Siispä rupesin vähän googlailemaan ja tässä saldo:

Ensimmäisenä tuttua ja turvallista, mutta sitäkin kauniinpaa ja ajattomampaa, eli Iittalan Aalto (15-30€), Kivi (16-36€) ja Kastehelmi (12-25€) kirkkaana, mattavalkoisena sekä harmaana.


Tässä taas Iittalan uudempaa tuotantoa, joka on mielestäni hitusen veikeämpää kuin nuo perinteiset. Nappulaa (19-42€) saa kahdessa eri koossa ja kolmessa eri värissä, Fire (39-49€) hehkuu kauniisti läpi ja niitäkin kahdessa koossa, kun taas Allasta (18-52€) saa sekä kynttelikköinä että kynttilänjalkoina.


Toki myös tuikuille, mutta myös hieman isommille pöytäkynttilöille saa erittäin näyttäviä kynttilänjalkoja Aarikalta. Näitäkin on saatavana useammassa värissä, joista ehkä kuitenkin valkoinen ja musta ovat omia suosikkejani. Kuvasssa Keisarinna lyhty (980€), Keisarinna kynttilänjalka, Lumilyhty, Prinssi, Ruustinna ja Prinsessa (muut 25-120€). Kivat nimetkin!

Tässä vaiheessa pitää tunnustaa, että homma karkasi vähän käsistä, ja koosteita löytyisi vieläkin enemmän, joten päätinkin tehdä niistä uusintapostauksen huomenissa. Silloin siis kaikkea muuta kuin Iittalaa ja Aarikkaa, mutta aivan yhtä hienoja! Karsin kuitenkin suuremmat kyntteliköt koosteen ulkopuolelle, sillä meillä ei vielä tässä asunnossa ole sellaisille oikein tilaa, eikä varsinkaan sellaista, missä kynttelikkö pääsisi oikeuksiinsa. Mutta yksittäisiä kynttilöitä nyt saa ripoteltua vaikka minne.. Ja eikös vaan löydykin mahtavia vaihtoehtoja?

Kuvat Iittala ja Aarikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti