lauantai 8. joulukuuta 2012

-8- joulukorttipohdintaa

Huomasin äsken, että joulukortithan pitää postittaa jo ihan kohta! Postin sivuillahan sanotaan, että "Postita 0,60 €:n kotimaan joulutervehdykset viimeistään 13.12." Minulla on ollut joka vuosi tavoitteena tehdä joulukortit itse (ja S on huijattu välillä auttamaan). Toinen tavoite on tehdä joulukortit aina niistä tarvikkeista, mitä kaapissa sattuu olemaan, eli uusia askartelutarvikkeita ei ole ollut "lupaa" hankkia. Oletan joutuvani joku vuosi joustamaan tästä periaatteesta, sillä yllättäen vaihtoehdot alkavat käydä jossain vaiheessa vähiin :) Mutta hyvin on tällä periaatteella vielä menty!

Niin ikään joka vuosi haluan tehdä kaikille sukulaisille ja ystäville samantyyliset kortit, joskin niissä saattaa olla ihan pieniä variaatioita. Viime vuoden teemana oli kolmiulotteisuus, ja väkersinkin kortteihin esiin nousevia lahjapakettikasoja. Suurin osa sai punaisen version, ennen kuin punainen kartonki kävi vähiin.. Seuraavista tulikin sitten violetteja, turkooseja ja vihreitä pakettipinoja, mutta jouluisia toki nekin! Paketteihin tuli toki taustaan sopivat nauhat, minkä lisäksi alimmat paketit saivat ison tähtikoristeen, keskimmäiset glitterviivan ja päällimmäiset pienen tähden. Tykkäsin kyllä :)


Oman jännittävyytensä viime vuoden korttirumbaan toi se, että hieman ennen postiin lähtöä postiluukustamme putosi joulukortti vanhemmiltani, ja eikös vaan siellä ollut ihan samanlaisia joulupakettipinoja! Siis ei voi olla totta - jostain kumman syystä äitini oli päätynyt aivan täsmälleen samaan ideaan! Siinä sitten pikapuhelulla selvittämään, keille sukulaisille kyseistä mallia oli lähtenyt, ja pikapikaa suunnittelemaan osalle vielä erilaista joulukorttia. Lopulta päädyin lumihiutalekortteihin, jotka näkyvät alla.


Mutta mitäs sitten tänä vuonna? Ei ainakaan enää 3D, sillä sillä teemalla on menty jo pari kertaa. Mutta tästä sitten oma postaus, kun tämän vuoden kortit ovat valmiita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti