perjantai 21. joulukuuta 2012

-21- jouluisia huopakoristeita

Eilisessä postauksessa puhuttiinkin paljon vilteistä, huovista ja peitoista, millä nimellä niitä haluaakaan kutsua. Tänään taas kirjoittelen niin ikään huovasta, mutta huopajoulukoristeiden muodossa. Tilasin nimittäin syksyllä Big Little Felt Universe -kirjan, jossa on aivan mahtavia huopajuttuja. Siitä ei kuitenkaan löytynyt mitään jouluista, mutta ystävämme Google pelasti taas! Tällä kertaa löytyi jouluisia huopakoristeita lumiukoista lumihiutaleisiin..


Yllä olevasta linkistä löytyy kuvan mukaiset muotit lumiukkoon, joulusukkiin, lahjapussukoihin sekä jouluisiin renkaisiin. Varsinaisia ohjeita mukana ei ole, mutta kuvista saa hyvin selvän vaikka tekstit ovatkin japaniksi(?) :) Täytettä vaan kehiin ja reunoista kiinni. Alapuolella olevasta linkistä sen sijaan löytyy nimenomaan tarkat ohjeet kuvasta löytyvien lumihiutaleiden tekoon. Eri värisiä huopia, lankoja ja satiininauhoja yhdistelemällä huopalumihiutaleista voi tehdä vaikka minkä näköisiä. Ja jos reunoihin laittaisi vielä ripauksen kimalleliimatussilla, saisi näistä oiken säihkyviä kuusenkoristeita!


Minä lähden aivan piakkoin tapaamaan lukioaikaisia ystäviäni, joita näkee aivan liian harvoin! Mutta nytpä vietämme illan yhdessä syöden, jutellen ja nautiskellen, ja sehän tässä on tärkeintä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti