tiistai 18. joulukuuta 2012

-18- paperisia lumihiutaleita

Kuvakollaasien jälkeen taas vähän lisää askartelua luvassa, eli paperilumihiutaleita. Paperilumihiutaleethan nyt eivät ole mikään uusi keksintö, sillä varmaan jokainen meistä on askarrellut niitä jo tarha-aikoina. Mutta nytpä löysin ensimmäistä kertaa ihan ohjeita näiden tekoon, tai siis ohjeita hieman haastavampien versioiden tekoon. Nämä nimittäin eivät taivu välttämättä ihan ensimmäisellä kerralla oikeaan muotoon aikuisenkaan käsissä!

kuva täältä

Yllä olevan linkin takaa löytyy vielä paljon enemmän leikkelyohjeita paperilumihiutaleisiin, kuin mitä kuvassa näkyy, mutta nuo ensimmäiset olivat minusta yhdet kauniimmista. Jos kuvioiden hahmottaminen valkoiselle paperille tuntuu vaikealta, niin alla vielä muutama ohje ruutupaperille kuvioituna, jolloin oikeista mittasuhteista saa ehkä paremmin selvän.


Voi muuten olla, ettei näitä ihan niillä suurimmilla keittiösaksilla kannata lähteä leikkelemään.. Jos taas ei halua leikellä laisinkaan, saa lumihiutaleita myös taiteltua paperista. En tosin tiedä, onko tämä tie yhtään sen yksinkertaisempi, mutta yhtä näyttävä lopputulos on silti (ainakin kuvien perusteella). Seuraava video siis täältä.


Video on siis Sara Adamsin käsityötä, ja hänen origami-innostustaan ja lukuisia ohjeita aiheeseen liittyen voi käydä kurkkaamassa sivulla Happy Folding. Hienoja juttuja sieltä löytyykin, kun vain löytyisi se aikakin!

Jotenkin tähän joulun alle on kasaantunut superpaljon tekemistä, vaan ei sillä, ettei olisi hauskaakin! Kun päivisin puurtaa viimeisiä työprojekteja kasaan, onkin iltaisin aika nähdä ihania ystäviä eri ajoilta - tänäänkin menemme juhlistamaan yhden valmistujaisia :) Siitä ravintolaillasta mahdollisesti tulossa arvostelua joulun jälkeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti