perjantai 7. joulukuuta 2012

-7- virkattuja lumihiutaleita

Nyt olisi vuorossa lisää virkkausjuttuja! Ensimmäiset harjoituskappaleet virkatuista koreista pääsivät jo uusiokäyttöön, sillä seuraavat korit jotenkin voittivat nämä alkuyritykset tasaisemmalla ja ehjemmällä laadullaan. Halusinkin tehdä näistä nyt jotain jouluista, ja pikaisella googlailulla käsiini etsiytyi useampikin lumitähden virkkausohje.

kuvat täältä, täältä, täältä ja meiltä

Kuten yllä olevista kuvista ehkä huomaa, päädyimme kokeilemaan eilen tein -blogin ohjetta lumihiutale-patalapusta. Sillä aikaa kun minä taittelin paperista itsenäisyyspäivätähteä, teki äitini lumihiutaleita kuin liukuhihnalta. Ohjeessakin mainostettiin toki, että tämä on supernopeasti valmistuva jouluvieminen, ja sitä se tosiaan oli - ehkä 10-15 minuuttia ja valmista tuli! Meidän versiomme ei tosin ollut ihan yhtä siloinen kuin ohjeessa, sillä lakanasta revityt suikaleet ovat hieman raffimpia kuin valmiit kuteet. Mutta minä kyllä tykkäsin näistäkin versioista hirmuisesti, jotenkin se oman käden jälki tuntuu siinä selvemmin. Lieko se sitten hyvä asia vai ei :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja! Mulla on varmaan pari vuotta lojunut vaatehuoneen perällä pari isoa vyyhtiä trikookudetta, mutta virkkaustaidot ovat päässeet pahasti ruostumaan. Jos sulla on joskus aikaa ja intoa, voisit tuutoroida mua. :) Saat myös ilomielin multa kudetta, harmaata ja turkoosia löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ehdottomasti tuun! Ei sillä, että munkaan virkkaustaidot ihan täydellisiä olisi, kun opettelin ton homman uudelleen vasta pari viikkoa sitten ;) Mutta soittelen sulle!

      Poista