keskiviikko 5. joulukuuta 2012

-5- marimekon joulu

Huomisen itsenäisyyspäivän kunniaksi tulossa postausta suomalaisesta joulusisustuksesta ja -asustuksesta, nimittäin Marimekon joulusta. Kuvauksen mukaan tänä vuonna "joulun sisustusmallistossa matkataan Lapin tuntureille ja etelän vanhoihin satamakaupunkeihin. Nautiskellaan hetkistä hiljaisuudessa ja jouluherkuista pitkien pöytien ääressä. Väreinä hehkuva punainen, havunvihreä ja lumivalkoinen."

Koska nyt jokaisessa blogissa (mitä minä olen lukenut..) on huudeltu paljon tyylikkään mustavalkoisen tai luonnollisen harmaabeigen joulun perään, ajattelin minä sen sijaan vuorostani koota kokoelmaani pelkästään perinteistä punaista! Onhan punaisen ystävillekin olemassa designia (joskaan ei unikkoa tässä kokoelmassa).


Ylemmässä kuvassa siis järjestyksessä:
- Kultakero-tyynynpäällinen (24,00€)
- Fandango-tyynynpäällinen (39,50€)
- Kanto-säilytin (99,00€)
- Mini Kanto -säilytin (44,00€)
- Valoisa-valaisin (299,00€)
- Loistava kynttilänjalka (79,00€)
- Oiva-teekannu (62,00€)
Tässä kuvassa taas seuraavat järjestyksessä:
- Vanhakaupunki-peltipurkki (13,50€)
- Vanhakaupunki-glögikuppi (13,50€)
- Vanhakaupunki-keittiöpyyhesetti (27,00€)
- Nimikko-kylpypyyhe (39,50€)
- Kivi-pussukka (19,50€)
- Tasku-nahkapussukka (59,00€)
- Pose-nahkalaukku (99,00€)
- Olkalaukku (99,00€)

Eikä valikoima tietenkään tähän loppunut, sillä esimerkiksi kankaitahan oli vaikka minkälaisia, joista voi tehdä itse tyynynpäällisiä, verhoja tai pöytäliinoja. Ja kylpypyyhkeen pariksi sopivat mainiosti saman väriset raidalliset käsipyyhkeet sekä kylpytakki. Näitä voi käydä kaikkia kurkkimassa Marimekon syksyllä avatussa verkkokaupassa.

Ja hyvää itsenäisyyspäivän aattoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti