sunnuntai 9. joulukuuta 2012

-9- touhuilua ja paketointia

Heipsan taas! Tänään täällä onkin ollut toimintapäivä, joka onkin ihan hyvää vaihtelua pari viikkoa jatkuneelle saamattomuudelle :) Viime viikonloppu kun meni sängyssä makaillessa ja Once Upon a Time -sarjaa tuijotellessa.. (on muuten ihan älyttömän hyvä sarja). Mutta tänä viikonloppuna on ihan eri meininki.

Eilen lähdimme käymään Spirit Storen ystävämyynnissä Vantaalla, josta S:lle tarttui mukaan Tiger of Swedenin villainen neule 40 eurolla, ja minulle mustat nahkaiset nilkkurit 25 eurolla - ei paha. YSMY on muuten auki vielä tiistaihin asti, joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa! Illalla kävimme vielä kahden kaverin yhteissynttäreillä nauttimassa herkuista, glögeistä ja erittäin hyvästä seurasta. Ihana päivä siis :)

Juhlista huolimatta S lähti tänään heti aamusta kuusimetsään hakemaan joulukuusia ja minä jäin kotosalle puuhastelemaan. Puoleen päivään mennessä olikin jo pesty pyykkiä ja astioita, ratkottu ristikoita ja S:n vanhasta valkoisesta T-paidastakin syntyi uutta trikookudetta. Iltapäivällä lähdimme vielä käymään Naisten joulumessuilla ennen kuin he sulkivat ovensa. Sieltäkin tarttui mukaan yhdet korvakorut minulle, pari joululahjaa sekä hirmu hyviä saaristolaislimppuja. Ja nyt on suoritettu myös ensimmäinen puristus tämän vuoden joulukorttirupeamasta, mutta siinä riittää vielä hommaa ensi viikollekin.


Photo credit: Photopin / Alice Harold

Mutta jotta tästä ei tulisi ihan tarinankerrontateksti, niin laitetaan tähän loppuun vielä vinkki joululahjojen pakettikorttien korvaamiseksi. Meidän perheellä on nimittäin tapana piilottaa nimet paketteihin! Näin pakettien avaamiseen menee kauemmin aikaa, mutta puolet koko hauskuudesta on keksiä, kenelle paketti on :) Kuviolliset joulupaperit tarjoavat uskomattoman määrän mahdollisia piilopaikkoja saajan nimelle, kunhan käyttää vähän mielikuvitusta. Suosittelen tätä tapaa, se on hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti