maanantai 3. joulukuuta 2012

-3- joulukalentereja netissä

Terve! Ja vielä muutama sananen joulukalentereista.. Jos nimittäin perinteiset konkreettiset joulukalenterit eivät sytytä, tai intoa riittäisi avaamaan useammankin luukun joka päivä, niin Internethän on täynnä nettikalentereita, jotka voi käydä avaamassa vaikka kaikki! Ei luulisi heti loppuvan malttamattomaltakaan availut ;)

Sisustus Idean joulukalenteri tarjoaa päivittäin vaihtuvia jouluisia tarjouksia, jotka ovat hyödynnettävissä tämän sisustus- ja lifestylemyymälän verkkokaupassa.


Samalla idealla toimii Polkka Jam joulukalenteri, jossa avautuu jokaiselle päivälle oma tarjouksensa heidän värikkäistä printtituotteistaan.

Bella blogien joulukalenterista taas löytyy sekä tarjouksia, löytöjä että arvontojakin.


Myös Grouponin joulukalenterista saattaa tulla jotain ostettavaa, mutta tähän mennessä sieltä on putkahtanut myös sanatehtävä ja videokin, kannattaa siis käydä kurkkaamassa.


Lapsille ja lapsenmielisille paras kalelenteri on ehdottomasti Aku Ankan joulukalenteri, josta putkahtaa hauska sarjakuvastrippi joka päivä.


HS:n joulukalenteri on tänä vuonna ensi kertaa myös verkossa. Kalenterissa ollaan Suomenlinnassa, ja seikkailu puhutaan slangilla. Tarina liittyy ajankohtaiseen aiheeseen, eli hehkulamppuihin, ja heti alussa käy ilmi, että Suomenlinnan majakan valo ei pala, ja sitten...


Ehkä enemmän aikuisille on taas Helsingin kaupunginteatterin joulukalenteri, jonka avulla pääsee kurkistamaan teatterin kulisseihin (ja samalla tietysti tutustumaan tällä hetkellä pyöriviin esityksiin!)


Lopuksi vielä mainittakoon HOK-Elannon joulukalenteri, jonka tilaajana saa etuja ravintoloihin sekä voi osallistua päivittäin vaihtuviin kilpailuihin.

Eiköhän näistä jo joulumielen saa aikaiseksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti